Green Products SICK ürünleri sayesinde çevre koruma - Level Otomasyon
MAĞAZANIZI YÖNETİCİ OLARAK GÖRÜNTÜLÜYORSUNUZ PANELE GİT
Level Otomasyon
Çağrı Merkezi
    
Button Switch Arızasını Gidermek
16 Ocak 2024
Button Switch Arızasını Gidermek
OKUNMA : 72

Düğme anahtarı bir arızayla karşılaştığında, insanların kullanımını doğrudan etkileyecek ve performansının etkilenmesine neden olacaktır, o zaman düğme anahtarı bir arızayla karşılaştığında nasıl çözülür?

Kullanırken, önce düğme anahtarının neden arızalı olduğunu öğrenin, arızaya tam olarak neyin neden olduğunu kontrol edin, aynı zamanda arızanın neden olduğu sorunu nasıl çözeceğinizi de öğrenin. Düğme anahtarlarına kullanım sırasında basılır, düğme anahtarlarının çoğu devreyi açmak veya kapatmak için kullanılır, durum kurtarıldıktan sonra serbest bırakılır, bu nedenle bazen "halka anahtarı" olarak adlandırılır.

Düğme anahtarı, sıradan anahtar gibi "basılı" durumunu korumak için, kendi kendini kilitleyen cihaza yakıt doldurmadan önce, kendi kendini kilitleme performansının kullanılması, böylece kendi açık veya kapalı durumlarını da koruyabilir, bu kendi kendini kilitleyen bir anahtardır. bazı ihtiyaçlar için, birkaç anahtar çalışırken yalnızca birinin açık olmasına izin verir, Kalan gerekli bağlantı kesme durumları, yan yana birleştirilmiş birkaç düğme anahtarı vardır ve "kilitleme mekanizması" kullanımı, anahtarlardan yalnızca birinin bağlantı kilidi durumunda olmasına izin verilir, diğer anahtara basıldığında, anahtar kilitlenir, ancak aynı zamanda orijinal kilitli anahtar serbest bırakılır.

Bu nedenle, düğme anahtarı bir sorunla karşılaştığında, iyi performans sağlamak için bunu çözmek için doğru yöntemi kullanmamız gerekir.

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz