Bilimsel ve sosyal ortak olarak SICK firması - Level Otomasyon
MAĞAZANIZI YÖNETİCİ OLARAK GÖRÜNTÜLÜYORSUNUZ PANELE GİT
Level Otomasyon
Çağrı Merkezi
    
Button Switch Nedir?
16 Ocak 2024
Button Switch Nedir?
OKUNMA : 73

Birçok makinede düğme anahtarını görebiliriz, peki düğme anahtarı nedir? Ne işe yarar? Çeşitleri nelerdir? Bir göz atalım.

Düğme anahtarı, ana güç cihazının basit bir yapısı ve geniş bir uygulama alanıdır. Elektrik otomatik kontrol devresinde, kontaktörleri, röleleri, elektromanyetik yol vericileri vb. kontrol etmek için manuel olarak bir kontrol sinyali vermek için kullanılır.  

Tahrik mekanizmasını itmek için düğmeyi kullanan düğme anahtarı, böylece hareketli kontak ve statik kontak basar veya bağlantısını keser ve devre anahtarını gerçekleştirir.     

Sıradan düğme tipi, mantar kafa tipi, kendinden kilitlemeli tip, kendinden sıfırlamalı tip, vidalı tip, ledli, ışık sembollü ve anahtar tipi vb. olarak ayrılabilen birçok düğme anahtarı yapısı vardır, tek düğme, çift düğme, üç düğme ve farklı kombinasyon formları vardır, genellikle yapı taşı yapısı kullanılarak, düğme kapağı, sıfırlama yayı, köprü kontağı ve kabuk vb. Genellikle kompozitten yapılır, bir çift sık sık kapalı kontak ve sık sık açık kontak vardır, bazı ürünler kontak çiftini artırmak için seri olarak birden fazla bileşenle bağlanabilir. Ayrıca, basıldıktan sonra otomatik olarak kapalı konumdan çıkan ve bir güç kesilene kadar açılamayan kendi kendini tutan bir düğme de vardır.

Bu nedenle, birçok düğme anahtarı türü vardır ve rolü çok belirgindir, bu nedenle insanlar çok iyi seçimlerdir.

Bu rocker anahtarı, sıradan KCD4 tekne anahtarını, metal paneli, krom çerçeveyi tamamen tersine çevirir, net ve daha güzel bir görünüm hisseder, daha yüksek dereceli, rv, yat, üst düzey tıbbi ekipman gibi üst düzey ekipmanlar için uygundur.

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz